Tekniikan kv-viikko

TAMKissa vietettiin tekniikan ja liikenteen sekä luonnonvara-alan kansainvälisyysviikkoa 30.1.-2.2.2017. Vieraita saapui 13:sta korkeakoulustympäri Eurooppaa. Viikon aikana vierailevat vierailija-opettajat pitivät tunteja, tutustuivat TAMKiin ja Tampereeseen sekä verkostoituivat keskenään ja TAMKin henkilöstön kanssa.

Valladolidin yliopistosta saimme vieraaksi Tri Ramón J. Durán Barroson. Hän piti tietotekniikan 3. vuoden opiskelijoille aktivoivat luennot optisten tietoverkkojen suunnittelusta. Luento sai opiskelijoilta hyvän vastaanoton ja hyvää palautetta: “Erittäin hyvin avasi sitä käytännön tason problematiikkaa, mitä optisten verkkojen toteuttamiseen liittyy.”

20170201_121022

Myös Tri Barroso oli tyytyväinen siihen, kuinka opiskelijat ottivat hänet vastaan ja kuinka aktiivisesti he lähtivät mukaan hänen visailuunsa sekä tekivät annettuja tehtäviä.

barroso

Tämän kokemuksen pohjalta kv-viikko ainakin oli menestys!